Aconseguim que, per una vegada, la ciutadania pagui un preu just per l’expropiació d’uns terrenys a Ciutadella

Des del PSM-Més per Menorca hem rebut amb satisfacció la sentència el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears donant la raó a l’Ajuntament de Ciutadella en el procés d’expropiació forçosa d’uns terrenys pròxims al Polígon Industrial.

El TSJIB ha fallat favorablement a l’Ajuntament pel que fa a la valoració d’una parcel·la de 29.443 m² ubicada davant el camp municipal del SAMI i qualificada urbanísticament com a zona d’equipament públic amb ús docent i/o esportiu. La sentència ha desestimat el recurs contenciós administratiu interposat per la part recorrent, que sol·licitava que es valorés la parcel·la en 14.528.973’48€, en contra dels 1.124.074,85€ que havia valorat l’Ajuntament. Tot i que la sentència no és ferma, aquesta descarta la idea que la parcel·la formi part de la trama urbana i posa en evidència la insuficiència de serveis públics bàsics existents.

En qualsevol cas, des dels PSM-Més per Menorca valorem molt positivament el fet que, per una vegada, i esperem que serveixi com a precedent, la ciutadania pagarà un preu just per l’expropiació d’uns terrenys. Una fita que cal atribuir, d’una banda, a l’alcaldessa Joana Gomila i als dos regidors directament implicats en el tema, Pere Fiol i José López, que pertanyen al nostre partit; i de l’altra, a tots els tècnics i personal municipal que han participat en la defensa de la causa, sense els quals no hauria estat possible defensar amb èxit la causa davant els tribunals.

Download PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *