Lluitar contra la corrupció: en favor de la democràcia

Lluitar contra la corrupció: en favor de la democràcia

El PSM de Menorca observam amb preocupació l’actual situació d’irregularitats i d’escàndols, principalment relacionats amb el PP, que afecten les administracions de les Illes Balears, autonòmiques i municipals, i les esferes pròximes al poder.

Consideram urgent emprendre un combat per eliminar aquest virus que amenaça els fonaments del sistema democràtic i creiem que només la democràcia pot eliminar la corrupció i, fent-ho, sortir-ne enfortida.

Perquè la societat està farta de la confusió entre interessos públics i interessos privats, d’un urbanisme a la carta al servei dels negocis particulars, farta de l’ús i l’abús d’informació privilegiada, farta de delictes contra l’ordenació del territori, farta de la falsedat documental i la pràctica sistemàtica de suborns, pagaments i cobraments il·legals de comissions,… La societat n’està farta! I farta, també, que la imatge de la nostra Comunitat Autònoma i la nostra illa hagi quedat associada a la corrupció.

La pràctica política a nivell de les Illes Balears, i sobretot en els mandats continuats del PP no s’escapen a la corrupció, a l’empara del partit . No és, per tant, un poma podrida dins un cistell sinó una manera de fer i de governar.

Download PDF