Participa!

Aquest apartat està pensat per poder establir una comunicació més fluida i directe amb tu, alhora que millor la teva participació.

Pots participar-hi de dues maneres:

  • “Enviant la teva proposta”: pots enviar qualsevol proposta, tema i/o consulta que vulguis fer o que vulguis debatre amb la resta d’usuaris. En aquest cas, com veuràs, dins el formulari hi ha un apartat que posa “categoria”, i que ens permet accedir al contingut d’una forma més ordenada. Si tens clar en quina categoria l’englobaries l’agrairíem que ho facis.
  • “Comentant” les propostes existents, ja sigui fetes pel PSM Més per Menorca o qualsevol altre comentari

Normes d’ús:

  1. El contingut dels comentaris que no siguin els del PSM Més per Menorca, respon a  l’opinió dels usuaris o internautes i no del PSM Més per Menorca, i en darrer terme en son responsables.
  2. Hi tenen cabudes totes les opinions exceptuant les que es fan a través de l’insult, la falta de respecte,  les injúries o comentaris lesius. En darrer terme, el PSM Més per Menorca es reserva el dret d’eliminar qualsevol comentari en aquest sentit.

Ordena per data

Totes Economia i Ocupació Educació i Cultura Llibertat i Igualtat Medi Ambient i Territori Sanitat i Benestar Mobilitat

7 positius 121
negatius 114

Des del PSM Més per Menorca hem proposat una PNL per demanar que s’elimini la figura de l’aforament del rei Joan Carles I. Que trobes?

Mostra els comentaris (2)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

2 positius 64
negatius 62

Com penses que afecten les retallades en el camp de la sanitat i el Benestar: no Afecten, tal i com diuen els responsables de la Conselleria de Salut, o, Sí AFECTEN, com denuncien el treballadors i usuaris? En tens exemples?

Mostra els comentaris (1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

1 positius 70
negatius 69

Creus que un parc aquàtic, que necessita que faci bon temps i unes temperatures bones per treure el seu profit, pot ser considerat un projecte desestacionalitzador de la temporada turística actual? Que creus que s’entén ara per desestacionalització?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

0 positius 76
negatius 76

Creus que la Normativa Territorial Transitòria que està preparant el Consell Insular de Menorca retorna a l’urbanisme dels anys 70, on els interessos d’uns pocs passen per davant els interessos col·lectius, on la distribució de la renda i la riquesa creada ha quedat en mans d’uns poquets, com diuen les darreres estadístiques oficials de distribució de la renda, i on s’aposta per la depredació del territori i el tot s’hi val?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

0 positius 59
negatius 59

Fins quan s’enredarà la decisió sobre la necessària Estació d’autobusos – o intercanviadora- de Ciutadella?

Mostra els comentaris (1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.