Vine i participa

La porta del PSM Més per Menorca és oberta a tothom. Els partits no són més que instruments de participació democràtica que estan, haurien d’estar, al servei de la societat i dels interessos col·lectius. En aquest sentit, en la passada assemblea vam decidir transitar cap un projecte més flexible i més obert a la societat menorquina. Cap una nova estructura més horitzontal i més assembleària, col·legiada i participativa en què afiliats i adherits tindran més pes en les decisions del moviment. Cap un moviment més transparent, més proper, accessible i permeable. Es tracta d’un projecte on la major part de decisions preses per totes les persones que en formam part. Tanmateix, aquest objectiu només l’aconseguirem amb la implicació vostra, militants i adherits, que sou, en definitiva, la veu i l’oïda del PSM Més per Menorca al carrer.DSC_2208

Així, ja sigui com afiliat, adherit o s’implement com a persona interessada, podràs participar en persona, tal i com podràs llegir als Estatuts que trobaràs en l’apartat de publicacions, en les ASSEMBLEES LOCALS, EN LES ASSEMBLEES OBERTES O INTERNES, EN ELS REFERÈNDUMS O EN LES CONSULTES, DEMANANT UNA REUNIÓ AMB QUI CREGUIS OPORTÚ o de qualsevol altre de les maneres que recullen els Estatuts.

Si ets afiliat o adherit, i per tal que n’estiguis puntualment informat, t’enviarem les convocatòries , documents i ordres del dia per correu electrònic o com ho hagis sol·licitat.

Si no ets ni afiliat ni adherit, però estàs interessat a participar, en l’agenda del web apareixerà puntualment la data i l’hora de cada convocatòria d’aquestes assemblees, així com de la resta d’activitats.