El PSM-Menorca us anima a fer costat a la campanya Practica Recycling 2019-2020

El Consorci de Residus i Energia de Menorca ha presentat aquest dimecres la campanya Practica Recycling 2019-2020, una iniciativa que un any més continua fusionant el missatge del reciclatge amb l’esport i que compta amb el suport del PSM-Menorca, que us anima a afegir-vos a la iniciativa.

La campanya està promoguda des del Consorci de Residus i Energia de Menorca i engloba dues actuacions principals: els Recycling Games, que es desenvoluparan des d’avui fins al 15 de desembre, i els Recycling Xmas, del 15 de desembre al 12 de gener.

Els primers consisteixen en l’organització d’activitats a peu de carrer amb l’objectiu de sensibilitzar sobre la importància de separar i reciclar i conscienciar envers la necessitat de reduir la generació de residus d’una manera engrescadora i propera a la ciutadania.

Els jocs olímpics del reciclatge se celebraran a tots els municipis de Menorca i consistiran en la realització d’una gimcana dirigida a petits i grans on s’hauran de superar diferents proves i jocs relacionats amb fraccions de paper/cartró, vidre i envasos lleugers. En aquesta fase es compta amb la participació de la ciclista professional Ruth Moll, que ha protagonitzat el vídeo promocional. En el cas de Ciutadella, la gimcana se celebrarà el dissabte 26 d’octubre a la plaça des Pins.

Pel que fa a la segona fase de la campanya, els Recycling Xmas, els protagonistes seran els jugadors del Bàsquet Menorca, que es convertiran en els reis mags i faran de portaveus en vídeos per incentivar la responsabilitat i el compromís del reciclatge necessaris, més que mai, durant l’època nadalenca.

El cost total d’aquestes actuacions és de 31.157,15€, que seran finançats íntegrament amb els fons de comunicació tant d’Ecoembes com d’Ecovidrio.

Des del PSM-Menorca reiterem el nostre suport a aquesta campanya i us animem a tots a aportar el vostre gra de sorra per limitar la generació de residus i prendre consciència de la necessitat d’aquesta acció.

El PSM-Menorca us anima a fer costat a la campanya Practica Recycling 2019-2020