Estefania Moll, número 3 a la llista del PSM - Més per Menorca

El nostre equip

Estefania Moll, número 3 a la llista del PSM - Més per Menorca

Hola!

Som n'Estefania Moll Cardona i tenc 42 anys.

El 2006 vaig graduar-me com a treballadora social i des de llavors no he deixat de treballar en el tercer sector a associacions i institucions dedicades a la millora de la vida de les persones com l'Associació d'Esclerosi Múltiple Illa de Menorca (AEMIM), sa Lliga Reumatològica de Menorca o l'Associació contra el càncer de Mama (ALBA).

El 2007 vaig començar a treballar a la Fundació per a Persones amb Discapacitat Illa de Menorca, ocupant actualment el càrrec de responsable de l'àrea d'atenció a les persones amb discapacitat i a les seves famílies.

M’agrada molt caminar perquè m'ajuda a pensar. La nostra illa és perfecta per fer-ho. I també Ciutadella, ciutat per la qual ara em present a la llista del PSM Més per Menorca. Per afegir i sumar.