Pepe Capella, número 4 a la llista del PSM - Més per Menorca

El nostre equip

Pepe Capella, número 4 a la llista del PSM - Més per Menorca

Hola!

Som en Pepe Capella, pare de dos fills i amant de la natura.

M'agrada la vida activa i gaudesc de l'esport i els viatges. Em vaig graduar en Disseny d'Interiors, però sempre m'ha interessat el vessant més social i integradora d'aquesta disciplina. Per això, em vaig formar en accessibilitat universal i ciutats intel·ligents.

Des de fa 15 anys treball com a cap del Departament d'Accessibilitat Universal i Projectes de la Fundació per a persones amb discapacitat de Menorca.

Ara em present a les llistes del PSM Més per Menorca perquè confii molt en l'equip que tenim, i crec que puc aportar per sumar i fer de Ciutadella una ciutat més amable, propera i accessible per a tots.