Marga Torres, número 9 a la llista del PSM - Més per Menorca

El nostre equip

Marga Torres, número 9 a la llista del PSM - Més per Menorca

Hola!

Som na Margarida Torres Franco i som graduada en educació social.

Actualment, valor situacions de dependència a la Fundació d'Atenció i Suport a la Dependència del GOIB.

Tot i que al llarg de la meva trajectòria laboral he gestionat projectes socioeducatius i de reinserció amb el col·lectiu de persones privades de llibertat, i també amb el col·lectiu de joves (Fòrum Menorca Illa Jove, el programa Un estiu per créixer o el Consell Jove de Ciutadella).

Som una persona molt familiar i m'agrada compartir el meu temps amb amics. Fa anys que practic ioga amb regularitat i som una enamorada dels viatges. M'entusiasma conèixer altres cultures i Tailàndia i Malàisia són dos dels països que més m'han sorprès en els darrers anys.

Em present a ses llistes de PSM per sumar i contribuir en millorar Ciutadella.