Migue Ametller, número 6 a la llista del PSM - Més per Menorca

El nostre equip

Migue Ametller, número 6 a la llista del PSM - Més per Menorca

Hola!

Som en Miquel Ametller Gomila, però la gent em coneix com a Migue. Tenc 58 anys, visc en parella i tenc dos fills i un ca que també forma part de la meva família.

Vaig estudiar primària al Col·legi de Calós i BUP a l'Institut Josep M. Quadrado.

Vaig estar molts anys lligat a l'Agrupament Escolta Federico Pareja i també a les diferents APIMES dels col·legis i institut quan els meus fills anaven a l'escola.

Fa 34 anys que faig feina a l'Ajuntament de Ciutadella, estic d'encarregat de senyalització viària i també he estat delegat sindical. Fa més de 30 anys que estic afiliat al PSM.

El meu temps lliure el dedic a passejar pel camp i platges. M'agrada anar al cine, teatre, concerts i llegir i som entrenador des de fa molts anys d'un equip de futbol del Penya Orient, on també som directiu.

Tenc el títol d'entrenador de vòlei, encara que no he exercit mai.

I ara em present a les llistes del PSM Més per Menorca perquè crec que és el millor projecte per al nostre poble. Vull fer feina per a Ciutadella, per poder tenir un poble millor i seguir amb el projecte que va començar fa vuit anys.