Moció de MÉS per a canviar la política educativa del Govern Bauzá

Us informam que dimarts que ve, en el plenari del Parlament de les Illes Balears, es debatrà la moció presentada pel Grup Parlamentari MÉS sobre política educativa. Aquesta moció és una conseqüència del darrer debat d’interpel·lació a l’exconsellera Joana Maria Camps, i en ella es recullen 26 punts per a recuperar la normalitat a les escoles i iniciar un nou procés basat en l’acord, en la participació i en el rigor pedagògic.

Bauzá i Riera

Lògicament, el punt 3, en el qual es demana el cessament de la consellera Camps, ha perdut la seva vigència tot i que caldrà veure encara quin és el nou equip que acampanyarà a Núria Riera en la nova tasca a la Conselleria d’Educació.

Caldrà veure, arran de la moció del Grup MÉS, si hi ha o no un canvi en l’actitud del Govern quant a la seva política educativa. En la moció es demana recuperar el diàleg, garantir la independència del Departament d’Inspecció o de l’IAQSE, el respecte a l’Estatut en tot allò que té a veure amb la llengua pròpia de les Illes Balears, o una nova forma de gestionar els menjadors escolars que respongui a les actuals necessitats generades per la crisi, entre d’altres qüestions.

Us adjuntam el text de la moció.

Moció Educació