Pere Fiol, número 2 a la llista del PSM - Més per Menorca

El nostre equip

Pere Fiol, número 2 a la llista del PSM - Més per Menorca

Hola!

Som en Pere Fiol. Vaig néixer a Ciutadella un 4 de juny de 1986 i, llevat dels anys que vaig estudiar a Barcelona, sempre he viscut aquí.

Som enginyer tècnic industrial, en l'especialitat d'electrònica industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya, on em vaig diplomar l'any 2010. Des de llavores treball per Endesa a la central elèctrica de Maó, on actualment en soc Cap de Torn.

El 2022 vaig ser pare del meu primer fill.

M'agrada molt el teatre i els musicals, també la lectura, sobretot les novel·les. La darrera que he llegit i que em va agradar molt va ser «Antonia» de na Nieves Concostrina, molt recomanable,

Sempre que puc m'agrada viatjar arreu i descobrir altres cultures i costums. En els moments de temps lliure m'encanta anar a passejar pel camp amb la meva família i amics, gaudir de la naturalesa que ens envolta i desairar la ment.

A les eleccions del maig de 2019 vaig ser elegit regidor del PSM a l'Ajuntament de Ciutadella, on vaig exercir les delegacions d'urbanisme i activitats des del 2019 fins a finals de 2021, des de llavors seguesc sent regidor del grup municipal del PSM a l'Ajuntament.

I ara em present perquè crec que tenim un gran equip per continuar millorant Ciutadella i treballant per una ciutat progressista, feminista, social i agradable per viure.