Rosa Jofre, número 7 a la llista del PSM-Més per Menorca

El nostre equip

Rosa Jofre, número 7 a la llista del PSM-Més per Menorca

Hola!

Som na Rosa Jofre, mare de tres fills i mestra per vocació. Actualment som tutora de primària al CEIP Joan Benejam.

Dona compromesa, dialogant, pacient i coherent. Apassionada de l'educació i el benestar emocional de les persones. Familiar, optimista, creient i catequista, sempre fidel als propis principis. Reflexiva per naturalesa, contemplativa de l'entorn.

M'agrada anar d'excursió, viatjar amb la família, caminar i escriure. M'engresquen les bones converses i les trobades amb la gent.

He fet teatre amb la companyia José Delfín Serra, i amb ella vaig aprendre l'art de recitar poesia. Particip de l'Associació de Famílies d'Alumnes (AFA).

M'arrisco amb il·lusió a assumir nous reptes i adreço amb facilitat les meves equivocacions. Per això, ara he decidit afrontar el repte de formar part de la candidatura del PSM Més per Menorca al meu ajuntament, senzillament per compromís social, servei i creixement personal.