#Ambtu Avançam per Ciutadella

Acte de presentació de la candidatura

#Ambtu Avançam per Ciutadella

El PSM – Més per Menorca ha presentat aquest vespre, i de manera oficial, la candidatura a les eleccions municipals de Ciutadella que encapçalarà M. Jesús Bagur Benejam, actualment regidora de Medi Ambient, Disciplina Governativa i Activitats al consistori.

En un acte celebrat a la Sala Sant Joan de l’Hotel Port Ciutadella, M. Jesús Bagur s’ha envoltat dels membres d’una llista que es presenta amb l’objectiu de repetir mandat per tercera vegada i preparada per a continuar fent feina per una Ciutadella més justa, verda i social.

“Vull agrair profundament a totes les persones que han dit que sí, un grup de persones preparades i decidides, però sobretot persones molt generoses per donar el seu temps i el de la seva familiar per millorar la qualitat de vida de les ciutadellenques i ciutadellencs”, ha declarat una emocionada M. Jesús Bagur, que no ha dubtat a assegurar que “tenim la credibilitat per tirar endavant aquest projecte i les 16 pàgines del nostre programa. Ningú pot dir que aquests darrers 8 anys no han estat anys d’estabilitat i d’una gestió econòmica de 10”.

En aquest sentit, la candidata del PSM – Més per Menorca ha assegurat que vull continuar per fer la Ciutadella de futur i on es prioritzi a les persones i la sostenibilitat”.

M. Jesús Bagur ha estat acompanyada per Joana Gomila, actual batlesa i número dos a les llistes del Parlament, que ha volgut “agrair que hagi fet aquesta passa tan important. Amb ella, el PSM – Més per Menorca seguirà treballant com hem fet en aquests darrers 8 anys: de manera propera i sense malbaratar els doblers, i sempre treballant per millorar la qualitat de vida de les persones”.

L’acte de presentació, que ha reunit a uns 250 militants i simpatitzants, ha comptat també amb la presència de destacats membres de Més per Menorca com Josep Juaneda, Josep Castells, Noemí Garcia o Miquel Àngel Maria, que han volgut mostrar el seu suport a la candidatura que encapçalada M. Jesús Bagur.

Josep Juaneda, candidat de Més per Menorca al Consell, no ha dubtat a destacar que estem convençuts que aquest projecte és el que més a prop està de les persones” i, per tant, “el que millor pot garantir el nostre futur”.

Per la seva banda, Josep Castells, número 1 de Més per Menorca al Parlament, ha reconegut que Ciutadella és la punta de llança del projecte de Més per Menorca i un exemple a seguir a la resta de l’illa”.

Notícies relacionades