Bauzà, Camps i el decret TIL

PSM Més per Menorca lamenta les intencions de Bauzá de continuar endavant amb el TIL

La coordinadora del PSM Més per Menorca, Maite Salord, lamenta el nomenament de Nuria Riera com a consellera d’Educació “ja que és qui va promoure que els treballadors de l’administració pública no tinguessin l’obligació de conèixer la llengua pròpia del país, un fet inèdit a Europa”.

Riera i Camps, present i passat a la Conselleria

Maite Salord, coordinadora del PSM Més per Menorca, ha lamentat avui les intencions del president José Ramon Bauzá de continuar endavant amb l’aplicació del TIL. “Tots sabem que l’obsessió del TIL és de Bauzá i no de Camps. Les darreres declaracions del president són decebedores ja que manifesten la seva intenció de continuar endavant amb el TIL”, ha assegurat Salord.

Per la seva banda, Nel Martí, diputat menorquinista ha manifestat que “mentre no es paralitzi el TIL i es negociï amb la comunitat educativa la introducció de l’anglès a les aules, el conflicte perdurarà independentment del conseller o consellera d’educació que hi hagi”.

Des del PSM Més per Menorca lamenten el nomenament de Nuria Riera com a nova consellera d’Educació. Maite Salord ha declarat que “es tracta de qui va promoure que els treballadors de l’administració pública no tinguessin l’obligació de conèixer la llengua pròpia del país, un fet inèdit a Europa”.

Pel que fa al cessament de Joana Maria Camps, Nel Martí ha manifestat la satisfacció del seu grup. “Ens alegrem del cessament de Camps ja que ha estat la pitjor consellera d’Educació de la historia de les Balears”. En aquest sentit, des del PSM Més per Menorca asseguren que si s’ha cessat una consellera és perquè hi ha hagut errades en la seva gestió i exigeixen a Bauzá que expliqui quins han estat aquests errors.

Finalment, des del grup menorquinista han exigit la paralització definitiva del TIL i l’inici de les negociacions amb tots els agents de la comunitat educativa.