Celebram la retirada definitiva del projecte de reforma de la Llei d’avortament

Des del PSM Més per Menorca celebram la retirada definitiva del projecte de reforma de la Llei d’Avortament

La coordinadora i consellera del PSM Més per Menorca, Maite Salord, afirma que la retirada d’aquest projecte de reforma “és una victòria de tot el moviment social i feminista i lamenta que s’hagi criminalitzat el moviment en defensa de l’avortament lliure i gratuït”.

Ex-ministre Gallardón

El PSM Més per Menorca mostra la seva satisfacció després conèixer l’anunci de la retirada definitiva, per part del PP, del projecte de reforma de la Llei d’Avortament. La consellera Salord ha assegurat que la seva formació “s’alegra infinitament de que el PP hagi recapacitat ja que la reforma hagués suposat un retrocés en els drets de reproducció de les dones”.

La coordinadora del PSM Més per Menorca ha recordat “que la reforma de la Llei d’Avortament proposada per PP ens hagués allunyat d’Europa, hagués fet augmentar els avortaments clandestins, així com també a obligar a les dones a viatjar a l’estranger per poder exercir el seu dret”. Com ja havia manifestat altres cops “era una reforma que ni Jean-Marie Le Pen, politíc d’ultra dreta francés, volia pel seu país”.

Salord ha finalitzat assegurant que “des del PSM Més Per Menorca esperem que només es torni a parlar d’avortament per anunciar que aquests s’han reduït arrel de l’aplicació de vertaderes polítiques públiques de sexualitat lliure i responsable”. La consellera Salord ha valorat la dimissió de Gallardón (com a ministre, diputat i càrrecs dins el PP) com “un fracás més a les polítiques del PP de Rajoy”.