Des del PSM fem costat a iniciatives de caire social i solidari

Aquest cap de setmana, des del PSM hem tingut l’oportunitat de donar suport a dos activitats d’un alt contingut social i solidari.
D’una banda, el divendres al vespre, el regidor de Serveis Econòmics, José López, va representar l’Ajuntament de Ciutadella en la cerimònia d’entrega dels Premis a la Cooperació que lliura la Cadena COPE. L’acte es va celebrar al Saló de Plens de l’Ajuntament de Ferreries.
Durant el mateix, Asimpros, l’associació d’atenció a les persones amb discapacitat més antiga de la Illa, va ser distingida amb el premi Cope. També es va atorgar una menció honorífica per l’associació de persones sordes de Menorca, ASSORME, i es va reconèixer el mèrit a la tasca realitzada per Sebastià Marquès, qui va ser president de Càritas.
D’altra banda, el dissabte la porxada de l’Església de Cala’n Blanes de Ciutadella va ser l’escenari del concurs de truites de patata a favor d’ASPANOB (Associació de Pares de Nens amb Càncer de Balears).
En aquesta ocasió el PSM va estar representat per l’alcaldessa Joana Gomila i per la regidora de Serveis Socials, Laura Anglada. Joana Gomila va tenir l’oportunitat d’actuar com a membre del jurat del concurs que va servir per recollir fons per a ASPANOB.
Des del PSM felicitem a Asimpros, ASSORME, Càritas i ASPANOB per la seva tasca i els encoratgen a continuar amb la mateixa empenta, com també volem felicitar la Cadena Cope per la seva iniciativa a l’hora de tirar endavant els Premis a la Cooperació, que ajuden a donar visibilitat a tot el que es fa des d’entitats com les esmentades i moltes altres.

Des del PSM fem costat a iniciatives de caire social i solidari
Des del PSM fem costat a iniciatives de caire social i solidari