Des del PSM Més per Menorca lamentam que el PSOE paralitzi la recuperació des Born amb PP i Ciutadans

#Ambtu Avançam per Ciutadella

Des del PSM Més per Menorca lamentam que el PSOE paralitzi la recuperació des Born amb PP i Ciutadans

La recuperació de la plaça des Born per als vianants és una demanda històrica de la ciutadania i un compromís del PSM Més Per Menorca, que pretenia recuperar per aquest estiu la plaça més emblemàtica de Ciutadella com a espai de convivència i segur, un lloc de trobada i ple de vida i d'activitats.

Aquest és el nostre model de ciutat, una ciutat de futur, sostenible i per a les persones, tal com ja han fet moltes ciutats espanyoles i europees que aposten per encarar un canvi de model que ens permeti actuar envers la situació climàtica que vivim i on les persones sempre són el primer.

Des del PSM Més per Menorca defensam un model de ciutat de futur, un model valent amb decisions valentes i planificades. Un model de ciutat on entre tots i totes aconseguim més desplaçaments a peu, en velo i en transport públic, i menys en cotxe.

Per açò, des del PSM Més per Menorca lamentam que el PSOE, amb el que hem format equip de govern, hagi votat de la mà del PP i Ciutadans en el darrer ple de la legislatura, impedint així que la plaça des Born pugui ser recuperada per als vianants el més prest possible.

Un fet que lamentam profundament, però que no ens fa enrere en el nostre objectiu d'aconseguir que la plaça des Born sigui per a les persones, un projecte clau per fer de Ciutadella una ciutat més accessible i on es fomenti la mobilitat sostenible.

La decisió del PSOE de votar a favor de la moció presentada pel PP ens sorprèn, però l'entenem com una estratègia política pocs dies abans de les eleccions municipals del 28 de maig per a diferenciar-se dels que hem estat socis de govern durant els darrers vuit anys.

Volem recordar que fins fa poc temps, el PSOE havia mostrat el seu acord amb les passes a seguir per a recuperar la plaça des Born. Des del PSM Més per Menorca ens preguntem ara quin criteri seguirà a partir del 29 de maig a l'Ajuntament de Ciutadella el partit de la candidata Carol Cerdà i si el pacte amb el PP anirà més enllà d'una moció que paralitza com a mínim fins al pròxim mes d'octubre un projecte en el qual l'Ajuntament de Ciutadella treballava des de feia anys.

M. Jesús Bagur,

candidata del PSM Més per Menorca a l'alcaldia de Ciutadella.