Feim balanç a Ciutadella: Ajuntament de Ciutadella, Consell i Parlament

feim Balanç Ciutadella definitiu b
Des del PSM Més per Menorca volem començar el 2014 atracant la feina que feim als menorquins i menorquines. Així, hem pensat tota una sèrie d’actes oberts, que  anirem fent de manera successiva en els transcurs dels propers mesos, en què passarem revista a la feina feta als diferents ajuntaments i al Consell i Parlament. A més, passarem comptes de la nostra actuació respecte al decàleg electoral al qual ens vam comprometre. Finalment,   aprofitarem la trobada per analitzar i valorar la feina feta fins ara entre tots, per saber què en pensa la gent i per decidir, finalment,  quines seran  , en principi, les prioritats en la nostra actuació en aquests propers anys.

Aquest proper dissabte dia 4 de gener, a les 19,00h, durem a terme la primera d’aquestes activitats a la Casa de Cultura de Ciutadella. Els regidors menorquinistes  presentaran la memòria d’actuació del grup del PSM Més per Menorca a Ciutadella, i que recull , entre d’altres coses,  (I) Les iniciatives que hem duit a l’ajuntament de Ciutadella , ja sigui en forma de mocions o preguntes i (II)  la feina feta pel PSM Més per Menorca per donar compliment als decàleg electoral, és a dir, als deu compromisos per Ciutadella, (2011-2015)

A més, en aquesta trobada, també s’exposarà la feina que han fet tan la Consellera i el diputat menorquinista al Consell i al Parlament, respectivament.