Finalitzen les obres de millora de diversos carrers a la urbanització de Son Carrió

L’Ajuntament de Ciutadella ha finalitzat en els darrers dies l’execució de diferents obres de millora que ha dut a terme a la via pública de la zona de Son Carrió, concretament als carrers Sa Perdiu, Cadernera i part del carrer Rossinyol.

Cal recordar que aquest conjunt d’actuacions van sorgir arran d’una petició que van fer els veïns aprofitant una visita al barri de l’alcaldessa Joana Gomila i altres regidors, degut que eren uns carrers que estaven en molt mal estat, a diferència de la majoria de carrers de la urbanització.

Tot i que la part important de les obres va finalitzar a finals de juliol amb l’asfaltat dels tres carrers esmentats, durant el mes d’agost s’han anat executant petites intervencions i arranjaments puntuals a les voreres i entrades de les cases que s’havien vist malmeses per les obres.

Entrant més en detall en les obres executades, cal dir que aquestes han consistit en la renovació total del paviment asfàltic d’aquestes vies, que es trobava en males condicions; el soterrament de tots els encreuaments de serveis tècnics necessaris perquè no s’hagi d’afectar en un futur el paviment nou; la renovació de la xarxa de subministrament d’aigua potable i la pavimentació de l’aparcament al carrer Sa Perdiu.

En el cas de les obres de reforma del carrer Abellerol, aquestes es van interrompre al mes de juliol per tal de no perjudicar una temporada turística que ja de per sí està sent força complicada degut a la pandèmia, encara que està previst reactivar-les el més aviat possible.

Aquesta intervenció està finançada íntegrament pel Consell Insular de Menorca, a través de les ajudes que dóna la institució insular als ajuntament per executar projectes d’inversió, dins el marc del Pla Insular de Cooperació 2019.

Finalitzen les obres de millora de diversos carrers a la urbanització de Son Carrió