L'assemblea retifica els principals reptes del programa del PSM-Més per Menorca

#Ambtu Avançam per Ciutadella

L'assemblea retifica els principals reptes del programa del PSM-Més per Menorca

L'assemblea del PSM-Més per Menorca també va retificar el projecte i programa que M. Jesús Bagur, candidata a l'alcaldia de Ciutadella, encapçala per a la pròxima legislatura. De fet, la candidata i actual regidora, està convençuda que l'equip de persones que l'acompanyen estan disposades a donar el millor de si mateixes per continuar fent feina per Ciutadella. "Tenim projecte i tenim l'equip per tirar-lo endavant, un projecte que definirà els principals reptes de Ciutadella per a la pròxima legislatura i que formaran part del programa electoral del PSM – Més per Menorca", ha declarat la candidata.

Entre els punts més destacats del programa que presenta el PSM- Més per Menorca es troben:

-  Peatonalització de la plaça des Born i execució del Pla de Mobilitat Sostenible, construint una Ciutadella on les persones tenguin prioritat, millorant l’accessibilitat dels carrers i potenciant els desplaçaments a peu o en velo.

- Reforma i ampliació del geriàtric municipal i la diversificació de l’atenció a les persones majors per millorar la seva qualitat de vida i  donar resposta a les noves necessitats socials de la gent gran per mor de  l’envelliment de la població.

- La millora a l'accés a l'habitatge, especialment per a les persones joves i pels residents, perquè puguem viure a Ciutadella tot l'any. Així continuarem exigint que el Govern Balear adquireixi habitatges actualment buits i que, amb la col·laboració de totes les administracions, es posi sol a disposició per a construir nous habitatges de protecció oficial. Així mateix, és important que es controli el lloguer vacacional il·legal al nostre municipi i que es fixi un preu màxim de lloguer per tenir accés a un habitatge digne i a preus raonables.

- Construcció de l'escola de música. Apostam per la cultura i l'esport com a eixos vertebradors, d'una ciutat educadora que aposta per una educació en valors, i al llarg de tota la vida.

- Sol·licitar la millora dels serveis sanitaris que s'estan oferint al centre de salut Canal Salat, ampliant les instal·lacions existents o construint un nou centre de salut i que a l'actual centre s'ampliïn els serveis d'assistència sociosanitària pel municipi.

- Potenciar la diversificació de la nostra economia apostant pel nostre producte local, el comerç de proximitat, les petites i mitjanes empreses, el turisme i els nous reptes de futur dels nostres joves.

- Continuar millorant l'eficiència energètica dels edificis i les lluminàries, continuar implantant instal·lacions d'energies renovables, renovant la xarxa d'aigua potable i clavegueram i millorant i augmentat les zones verdes

Finalment, la candidata M. Jesús Bagur Benejam ha declarat que "el PSM- Més per Menorca, i l'equip de persones que hi formam part, hem demostrat durant aquestes dues legislatures al capdavant de l'ajuntament que som la millor opció per governar Ciutadella amb honestedat, transparència, diàleg, proximitat i el ferm compromís amb la ciutat, les persones i el seu benestar. I ho continuarem demostrant amb el nou equip que avui presentam".