La proposta de Bauzá és d’un cinisme insultat

No fa ni un any que Bauzá va rebutjar la proposta de MÉS per eliminar la figura de l’aforament

Arran de la proposta electoral de Bauzá d’eliminar l’aforament dels càrrecs públics, MÉS per Menorca vol recordar a l’opinió pública que no fa ni un any el grup parlamentari MÉS va presentar una proposta al Parlament per eliminar la figura de l’aforament a les Illes, així com instar al govern de l’Estat a fer el mateix i suprimir també la inviolabilitat del rei. Adjuntam el comunicat que en aquell moment vam enviar.

20141218

Resulta d’un “cinisme insultant”, diu Nel Martí, diputat del grup MÉS, que ara Bauzá, pocs mesos després de rebutjar l’eliminació de l’aforament ho proposi ell, “i a més com una novetat! quan la realitat és que ell ho va impedir. Per què?”. “Qui pot creure a un president que predica el que no fa, i a més fa el contrari?”.

Martí qualifica la proposta de Bauzá com a proposta maquillatge per aparentar el que no és. Bauzá, durant aquesta 4 anys, no a pres cap, ni una, proposta contra la corrupció, quan segons un estudi de la Universitat de Las Palmas la corrupció roba a les Illes Balears 1.200 milions cada any. “Els ciutadans esperen encara que Bauzá expliqui les investigacions sobre el finançament il·legal de les campanyes electorals del 2003 i 2007, a més de la ja condemnada il·legalitat de la campanya del 2011, i a més del presumpte finançament en B de la seu del PP a les Illes.”