Les JEM celebren la seva primera assemblea

LES JOVENTUTS D’ESQUERRA MENORQUINISTA HAN CELEBRAT AQUEST DIUMENGE LA SEVA PRIMERA ASSEMBLEA, AMB UNA PINTADA DE MURAL I DINAR INCLÒS

Aquest diumenge les Joventuts d'Esquerra Menorquinista s'han reunit a Ferreries per celebrar la seva primera assemblea on hi han participat tant militants com simpatitzants. Aquesta assemblea ha anat acompanyada de la pintada d'un mural a les portes del camp de futbol i un dinar de germanor amb tots els assistents.

L'activitat ha començat a les 9 del matí amb la pintada del mural de quatre metres d'amplada. Han estat una desena de joves d'arreu de Menorca els que s'han animat a col·laborar pintant i rebent els ànims i les admiracions de les veïnes i veïns del poble. Finalitzat el mural s'han reunit a l'auditori per donar inici a la primera assemblea de les JEM, on més persones s'hi han sumat.

El col·lectiu ha fet una presentació sobre qui són i quins són els objectius de les joventuts, i també han fet un repàs del seu primer any d'activitat. En aquest temps cal remarcar l'organització de diverses xerrades sobre política i temes socials que s'han realitzat a Menorca o Barcelona, on resideixen la majoria de joves estudiants a l'hivern. També en destaquen les activitats culturals com la JEM-Session.

A banda de tots els actes realitzats per les JEM també s'ha repassat la feina feta per La Força Jove a les passades eleccions. En aquest sentit, s'han mostrat satisfets amb la seva aportació en la campanya de Més per Menorca i conclouen que el camí no acaba aquí, que cal seguir treballant.

Acabant l'assemblea els joves han acordat seguir el camí ja començat, amb més xerrades, més concerts i més joves.

Per tancar la jornada s'ha organitzat un dinar conjunt amb l'Entesa de Ferreries per celebrar els resultats obtinguts en les passades eleccions locals.

Ferreries, diumenge 30 de juny de 2019

Les JEM celebren la seva primera assemblea