Per tal que el consens aconseguit a l’Ajuntament de Ciutadella sigui creïbles tothom ha d’assumir les seves responsabilitats

Des del PSM Més per Menorca de Ciutadella demanam a l’equip de govern de l’ajuntament de ciutadella que assumeixi les seves responsabilitats i obligacions, ja que va votar a favor del Pla de sanejament, i deixi de culpar de tot només a l’oposició.

Vam poder llegir, en premsa, les declaracions del regidor de serveis generals de l’ajuntament de Ciutadella que deien : “Nosaltres no volíem dur a terme aquesta reducció del servei de neteja viària (….). Aquestes no son les nostres mesures són les que va demanar l’oposició”

Des del PSM , començam a estar una mica cansats de la manera d’actuar de l’equip de govern de l’ajuntament de Ciutadella, que quan les coses van mal donades sempre és culpa de l’oposició.

Com l’equip de govern de l’ajuntament de Ciutadella no pot aplicar el discurs oficial del PP de dir que tota la culpa de l’ajuntament és de l’herència rebuda , ja que com ha reconegut el Batlle prou vegades, la mala gestió del PP durant molts anys, els casos de corrupció i l’espoli que va significar pel patrimoni ciutadallenc, ha duit a l’ajuntament de Ciutadella a estar en una situació econòmica precària que es va començar a redreçar en els 2 anys de l’anterior govern del PSOE-PSM, el que fa és culpar de tot el que no volen assumir a l’oposició.

El pla de sanejament aprovat per unanimitat al ple de l’ajuntament de Ciutadella és un pla de consens,un pla d’urgència , un pla amb mesures extraordinàries per una situació extraordinària. No és el pla del PSM, ni el de l’oposició,ni el de l’equip de govern. És un pla elaborat entre tots , amb aportacions de tots i que vam assumir tots amb els nostres vots favorables, tenint en compte la situació excepcional en que ens trobam. Per tant, l’equip de govern ha de deixar de dir, que és el pla de l’oposició.

“Si l’equip de govern no volia assumir les propostes del pla de sanejament el que havia d’haver fet era votar-hi en contra. En el moment que hi va votar a favor, ha d’assumir la responsabilitat de tirar-lo endavant, com equip de govern que té l’obligació de governar”, comenta Joana Gomila .

L’equip de govern ha de deixar de tirar pilotes fora, assumir la seva responsabilitat i deixar de culpar als altres . La situació no és fàcil ni per l’ajuntament ni per els ciutadans, però el que l’equip de govern ha de fer és gestionar pel bé del poble i el que ha de deixar de fer és a cada complicació que apareix dir que és perquè han d’aplicar el pla de l’oposició, defugint de les seves responsabilitats.

Des del PSM –Més per Menorca ens demanam quan durarà aquest discurs i aquesta manera de fer de l’equip de Govern del PP que, per un costat, llancen missatges en pro d’aconseguir un consens i una transparència, i un cop aconseguit, llancen missatges dient que aquest pla de consens no era el seu sinó el de l’oposició demostrant, així, que no volen assumir les responsabilitats que tenen com a equip de govern.

A pesar d’açò, des del PSM més per Menorca de Ciutadella seguirem treballant en el que estigui en les nostres mans, des del consens i la transparència, recolzant a l’equip de govern, davant aquesta situació extremadament complicada de les arques de l’ajuntament de Ciutadella, en cercar alternatives que no siguin només de gravar més a les persones o que recaiguin només en les desdibuixades finances domèstiques dels ciutadallencs i ciutadallenques.