Proposam ajornar la implementació de la LOMCE fins el curs 2016-2017

El diputat Nel Martí presenta una proposta al Parlament per tal de demanar l’ajornament del desplegament de la LOMCE per a l’ESO i el Batxillerat

“La comunitat educativa ja ha alertat de la impossibilitat material d’organitzar els centres adequadament per al proper curs escolar”

El diputat Martí

El PSM Més per Menorca lamenta que la publicació del currículum bàsic de la LOMCE per a l’ESO i el Batxillerat s’ha fet tard, el passat 3 de gener. Per tant, i com ja han denunciat diverses entitats de la comunitat educativa de les Illes Balears, és massa tard per a organitzar adequadament el proper curs escolar.

“L’aprovació dels esmentats currículums quan només falten sis mesos per a l’acabament d’aquest curs escolar afectarà negativament l’estructura escolar”. El diputat menorquí Nel Martí alerta que s’ha fet sense consultar les comunitats autònomes, ignorant les opinions de la majoria d’experts i d’entitats educatives i sense temps material per organitzar el proper curs.

Per tot això, el diputat del PSM Més per Menorca ha registrat aquest divendres una Proposició No de Llei (PNL) per demanar l’ajornament de la implementació de la LOMCE tal i com ja s’ha acordat a comunitats com Andalusia, Catalunya, Canàries o Astúries.

A continuació us adjuntam el text de la Proposició No de Llei.

20150109 PNL Ajornar LOMCE