PSM-Més per Menorca presenta la llista de les 24 persones que formen la candidatura municipal

Presentam les 24 persones (21 candidats i 3 suplents) que integren la candidatura a les eleccions municipals de Ciutadella. Encapçalant la llista l’actual batlessa Joana Gomila Lluch, el regidor d’Urbanisme, serveis generals i Hisenda, José López Bosch, i la regidora d’Igualtat, festes, i participació ciutadana, Laura Anglada Seara. El músic Andreu Cardona Mir, l’ambientòloga Maria Jesús Bagur Benejam, l’enginyer Pere Fiol Benejam, el professor Damià Moll Cardona i la terapeuta ocupacional Cristina Martínez Salvador són l’aposta del PSM-Més per Menorca per liderar una llista on s’hi troben perfils professionals molt diversos, procedents tant del sector públic com privat.

PSM-Més per Menorca presenta la llista de les 24 persones que formen la candidatura municipal
Amb el lema “Juntes i junts feim Ciutadella”, el PSM – Més per Menorca presenta, en paraules de la candidata i actual batllessa Joana Gomila, “un equip de 24 persones que han volgut fer una passa endavant i amb ganes de fer feina per Ciutadella, continuant el treball rigorós, transparent i participatiu d’aquests quatre anys perquè Ciutadella sigui un vertader espai de convivència, vivències i interaccions que ens facin créixer com a persones i com a ciutadanes i ciutadans responsables, crítics i compromesos”.

D’aquesta manera, s’ha donat entrada a persones no afiliades al partit però compromeses amb el programa que s’està elaborant, amb un projecte engrescador i que marcarà les fites a aconseguir per part del PSM-Més per Menorca en el proper mandat, amb les persones com a eix central de les polítiques municipals.

La llista de la candidatura per a les eleccions municipals que proposa el PSM-Més per Menorca és la següent:

Joana Gomila Lluch

Jose López Bosch

Laura Anglada Seara

Andreu Cardona Mir

Mª Jesús Bagur Benejam

Pere Fiol Benejam

Damià Moll Cardona

Cristina Martínez Salvador

Miquel Ametller Gomila

Pilar Serra Rotger

Santi Gomila Martí

Lina Salord Ripoll

Laura Riudavets Martí

Joan Febrer Torres

Anna Gomila Anglada

Oriol Baradad Baldomà

Miriam García Vendrell

Josep Marquès Oleo

Juana Mercadal Marqués

Toni Riudavets Salord

Josep Juaneda Mercadal

Suplents

Marta Marquès Seguí

Matilde Marquès Piris

Toni Riudavets Pons

 

 

PROGRAMA ELECTORAL 2019-2023