Rebutjam la Llei de Seguretat Ciutadana perquè criminalitza la mobilització social i ciutadana

Maite Salord, coordinadora del PSM Més per Menorca: “Aquesta llei limita els drets fonamentals i llibertats públiques de la ciutadania i vol criminalitzar la protesta ciutadana i generar por”

El passat divendres dia 11 de juliol, el Consell de Ministres va aprovar la Llei de Seguretat Ciutadana, i des del PSM Més per Menorca ens hi oposam rotundament. Segons Maite Salord, “rebutjam aquesta llei perquè és una norma repressiva que només té com a objectiu posar límits a un dret fonamental, la llibertat d’expressió de la ciutadania”.

mordassa-845c6

La consellera del PSM Més per Menorca al CIMe, Maite Salord, opina que la llei va en contra dels drets i les llibertats públiques de la ciutadania: dret de reunió i manifestació i la llibertat d’expressió. Segons Salord, aquesta llei “Criminalitza gairebé totes les formes de protesta ciutadana”.

Des del PSM Més per Menroca consideram que no existeix cap demanda d’augment de la seguretat ciutadana i per tant l’única motivació per aprovar aquesta llei és ideològica conservadora del Partit Popular.