Web candidatura municipal PSM Més per Menorca a Ciutadella

Les persones que ens hem compromès amb el projecte del PSM Més per Menorca a Ciutadella i sobre tot amb la ciutadania per capgirar l’ajuntament de Ciutadella esteim treballant en un projecte engrescador basat en polítiques que prioritzin la qualitat de vida de les persones i l’educació en valors, unes polítiques que treballin per aconseguir un entorn més accessible, més habitable i més saludable i impulsant l’activitat econòmica diversificada i local, a través del diàleg i la implicació dels ciutadans i amb el compromís d’apropar l’ajuntament a la gent.

És important que els ciutadans coneguin quin és aquest projecte i hi puguin fer aportacions, coneguin qui són les persones que s’han compromès a dur-lo a terme i perquè s’hi han compromès així com poder també establir una major comunicació amb la ciutadania i per açò, el PSM Més per Menorca a Ciutadella ha creat un nou espai web.

www.capgiremlajuntament.com és l’espai que té la candidatura municipal del PSM Més per Menorca a l’Ajuntament de Ciutadella encapçalada per Joana Gomila Lluch. Et convidam a visitar-la i a participar d’aquest nou projecte.

Candidatura Ciutadella tothom