Adhesió del PSM Més per Menorca al Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+

Declaració Institucional per la igualtat

Adhesió del PSM Més per Menorca al Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+

Com a membres de la corporació municipal ens adherim al Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+ amb una Declaració Institucional per la igualtat i defensa dels drets per la diversitat i de gènere. Aquesta declaració, impulsada des de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), es reafirma en la igualtat i el respecte per a totes les persones, independentment de la seva orientació sexual.

Un any més, la FEMP fa una crida a totes les entitats locals perquè s’uneixin en la celebració de la diversitat i en la lluita per una societat més justa i inclusiva. Reconeixent els èxits aconseguits, però també els desafiaments que encara s’han d’enfrontar. I donar suport a l’Orgull LGTBI+ perquè és una oportunitat per honrar aquells que han lluitat per la igualtat i els drets de la comunitat LGTBI+ a tot el món. El terme “Orgull” designa l’amor propi o l’estima que cada persona té de si mateixa com a mereixedora de respecte i consideració.

L'adhesió ha estat conformada pels grups municipals PSM Més per Menorca, PP, PSIB-PSOE i Ciutadella Endavant. L'acte va comptar amb el suport de les regidores Núria Pons Pons i Estefania Moll Cardona.