“Bauzá hauria d’actuar jurídicament davant Madrid per impedir la privatització d’AENA

El PSM Més per Menorca ha registrat una Proposició No de Llei de rebuig a la privatització del 49% de la societat mercantil AENA, S.A.

El diputat del PSM Més per Menorca, Nel Martí, ha convidat al president del Govern, José Ramón Bauzá, a rebel·lar-se davant Rajoy i adoptar totes les mesures cautelars possibles per evitar que es privatitzin els aeroports de les Balears. “La celeritat dels tràmits per part de Foment obliga al Govern a exercir el nostre dret i demanar que s’adoptin totes les mesures que estiguin al nostra abast”, ha manifestat Martí.

Aeroport de Menorca

Des del PSM Més per Menorca exigim al president Bauzá que aprengui de les Canàries i faci el mateix que ha dit que farà en tema prospeccions: actuar jurídicament davant decisions de Madrid que van en contra dels interessos de les Illes. En aquest sentit, Martí ha exigit a Bauzá “que prepari una estratègia jurídica encaminada a evitar la consolidació del procés de privatització d’AENA a les Balears”.

Els menorquinistes van presentar el mes de juny  una PNL al Parlament que serà debatuda aquest dimarts dia 11 de novembre i en la qual es demana que la cambra autonòmica manifesti el seu rebuig al 49% de la privatització de la societat mercantil AENA, S.A. També es demana al Parlament que reiteri el seu posicionament a favor de l’autogestió aeroportuària. S’adjunta la proposició no de llei.

Finalment, el diputat menorquí del PSM Més per Menorca, ha demanat a Bauzá que convoqui la Comissió Mixta de Transferències per tal de reclamar a Madrid la seva participació en la gestió, con a mínim, en la part proporcional als beneficis que genera Aena, S.A. Martí ha recordat que dels 8 aeroports rendibles d’AENA, 4 són de Canàries i Balears.

PNL MÉS AENA