Bonificació del 90% per als rebuts de l’ocupació de via pública a Ciutadella durant l’exercici 2021

L’Ajuntament de Ciutadella aplicarà una bonificació del 90% a la taxa corresponent als rebuts de l’ocupació de via pública (OVP) per a l’any 2021, per tal de pal·liar els efectes econòmics que té i que tindrà la reducció de l’activitat econòmica a causa de la pandèmia. Aquesta bonificació s’aplicarà d’ofici per part de l’Ajuntament, és a dir, sense necessitat que hi hagi una sol·licitud prèvia, i s’aplicarà a totes les terrasses de comerços, bars, restaurants, mercats, i a totes les activitats artístiques que es duguin a terme al carrer.

Cal recordar que aquesta mesura ja es va adoptar l’any passat arran de la situació epidemiològica i de les restriccions que se’n derivaren, quan es va liquidar només el 10% de la taxa anual per l’ocupació de la via pública de l’any 2020. Enguany, en vista que la situació no ha patit variacions significatives, es tornarà a aplicar; tot plegat amb l’objectiu de pal·liar, en la mesura del possible, les repercussions econòmiques negatives que la pandèmia ocasiona en els comerços i establiments locals.

La idea és aprovar aquesta bonificació al Ple Municipal d’aquest mes de febrer, perquè, d’aquesta manera, quan s’emetin els rebuts, aquests ja es cobrin amb la rebaixa aplicada.

Bonificació del 90% per als rebuts de l’ocupació de via pública a Ciutadella durant l’exercici 2021