Nou pas de l’Ajuntament en la millora de les urbanitzacions amb la finalització de de la baixada a la platja de cala en Blanes

L’Ajuntament de Ciutadella ha enllestit les obres de millora de la baixada a la platja de cala en Blanes, que han suposat una inversió de 84.000 €, amb l’IVA inclusivament, finançades íntegrament amb fons del Consell Insular de Menorca i provinents de la regularització de places turístiques.

El tram on s’ha treballat va des de la confluència dels vials ronda de sa Punta, avinguda de Simon de Olivar i avinguda de sa Torre de s’Aigua, on s’ha renovat el paviment asfàltic, i, a més, s’hi ha canviat també la instal·lació de punts de llum per millorar la il·luminació.

Concretament, s’ha substituït el paviment asfàltic existent per paviment continu de formigó imprès de 10 centímetres de gruix, i s’hi han instal·lat deu nous punts de llum encastats de 27 W, cinc dels quals a la paret existent que separa el vial de la zona verda, i la resta sobre la paret de blocs, degudament revocada i pintada. També s’han executat la nova xarxa d’enllumenat públic i la connexió a la xarxa d’enllumenat existent a l’avinguda de sa Torre de s’Aigua. 

Nou pas de l’Ajuntament en la millora de les urbanitzacions amb la finalització de de la baixada a la platja de cala en Blanes