Convidada al SOPAR dels 40 anys

Benvolguts amics i amigues.

Dins els actes de celebració del 40è aniversari de la fundació del Partit Socialista de Menorca, PSM, hem organitzat una trobada amb sopar el proper dia 16 de setembre.

Estam convençuts, des del PSM, que la il·lusió que va fer possible la unificació del Moviment Socialista i el Moviment Federalista, en els anys complexos de la Transició, i que va desembocar en el compromís polític de les dones i homes que van crear el Partit Socialista de Menorca, és ben viva encara, i que les aportacions que s’han fet al llarg de quatre dècades per construir una Menorca més autònoma, més solidària, més igualitària i més respectuosa amb el territori, són prou visibles.

Convidada al SOPAR dels 40 anys

Les dones i homes del PSM han estat peces clau en la formació de tots els governs d’esquerres que s’han donat aquests anys a Menorca i a les Illes, en els àmbits municipal, insular i interinsular, i les sensibilitats que han aportat als programes de govern respectius han marcat de manera clara les polítiques culturals, mediambientals i socials que s’ha dut a terme.

En l’ambit insular, el PSM aposta avui per la confluència, a través de Més per Menorca, amb altres sensibilitats menorquinistes, sobiranistes i d’esquerres. I en l’àmbit municipal, participam de manera activa en les agrupacions d’electors i coalicions que, com en el vostre cas, han fet de la suma i la generositat mútua la garantia per tenir uns bons resultats electorals i poder dur a terme els objectius que compartim. Les plataformes electorals de l’esquerra plural, que parteixen de les dinàmiques i característiques de cada municipi, són la via idònia per seguir endavant amb el camí engegat pel PSM fa 40 anys, i ens alegra que aquest nou camí el facem junts.

 

Per açò us volem convidar a aquest acte, en el qual farem un agraïment a totes les persones i col·lectius que, d’una manera o una altra, i en algun moment d’aquests 40 anys, han format part del partit o hi han col·laborat.

L’acte se celebrarà dia 16 de setembre al restaurant de Binissuès, i l’aportació personal serà de 20 €. S’ha de confirmar assistència abans del dia 12 de setembre als telèfons 971-381950 ó 660182763.

Ens alegrarà la vostra assistència.