Cris Juanico i la Banda de Ciutadella, junts a Es Born: un concert que ens recorda perquè volem la plaça des Born per a les persones

Article d'opinió - Estefania Moll Regidora del PSM a l'Ajuntament de Ciutadella

Cris Juanico i la Banda de Ciutadella, junts a Es Born: un concert que ens recorda perquè volem la plaça des Born per a les persones

El passat dimecres 26 de juliol, els ciutadellencs i visitants vam viure una nit memorable a la plaça des Born de Ciutadella. En un concert titulat «Altament sensible», el cantant Cris Juanico i la Banda Municipal de Ciutadella van oferir una actuació brillant que ens va captivar els cors i les ànimes dels assistents, i que des d’aquí vull aprofitar per agrair-los l’esforç i la passió que ens van transmetre.

Aquesta vetllada musical tan especial no és només un esdeveniment cultural més, sinó una representació viva del compromís del nostre Ajuntament amb la cultura i la vida en comú. Volem aprofitar aquest moment per parlar de la significativa importància d'aquests concerts d'estiu que, gràcies a l'impuls de la Regidoria de Cultura i la dedicació dels regidors del PSM durant la legislatura passada, ens permeten gaudir d'ocasions úniques com aquesta.

La plaça des Born, amb tota la seva història i majestuositat, es converteix en un escenari d'unió i diversitat, on totes les persones podem compartir experiències culturals i artístiques. És un espai que cal dedicar a les persones, allunyant-nos del soroll del trànsit per fer-ho ple de vida, música i cultura. Aquest concert ens recorda el camí que hem de seguir per convertir la plaça des Born en un espai lliure de cotxes i ple de vida.

Mentre recordem aquesta màgica vetllada musical, cal que continuem treballant per aconseguir una plaça des Born que sigui un espai per a les persones. Amb aquest compromís, continuarem treballant perquè aquests concerts i activitats a la plaça des Born no siguin un fet puntual, sinó que volem que la plaça esdevingui un lloc per a tothom, on la cultura i la vida en comú siguin les protagonistes indiscutibles. 

Aquest és el nostre compromís, aquest és el nostre desig, i ho defendrem sempre amb fermesa i passió.

 

Gràcies a tots per ser part d'aquesta experiència i per continuar treballant per una Ciutadella que celebra i preserva la seva identitat cultural.

 

Estefania Moll,

Regidora del PSM Més per Menorca.

Notícies relacionades