Defensem davant el Govern balear les inversions en l’àmbit de l’educació a Ciutadella

El Centre integrat de FP d’Hoteleria i Turisme, el pla d’infraestructures educatives a Ciutadella i les escoles de música municipals, eixos de la trobada de l’alcaldessa Joana Gomila amb la conselleria.

Mantenir i augmentar les inversions en educació a Ciutadella i defensar que es facin realitat els compromisos adquirits per part del Govern balear en aquesta matèria. Aquests van ser els eixos de la reunió que l’alcaldessa Joana Gomila va mantenir dijous amb el conseller d’Educació, Universitat i Recerca, Martí March.

La trobada va servir per deixar molt clar el compromís de PSM-Més per Menorca amb l’educació i les inversions que s’han de destinar per mantenir i, si pot ser, augmentar les prestacions actuals.

Així, des de l’alcaldia es va qüestionar el retard en la posada en marxa del Centre integrat de Formació Professional d’Hoteleria i Turisme. La conselleria va comunicar que l’any 2020 es preveu redactar el projecte i licitar les obres, que s’executarien durant el període 2020-2021.

Quant al pla d’infraestructures educatives a Ciutadella, Gomila va entregar un document amb les necessitats d’actuacions als centres educatius de la ciutat, tot demanant incloure-les al pla d’infraestructures educatives del Govern. Per al 2020 es podrien dur a terme altres actuacions als IES de Ciutadella i a l’EI Borja Moll.

Pel que fa a les escoles de música municipals, Joana Gomila va reclamar que es tornin a convocar ajudes per al se funcionament de les escoles de música, i que no es redueixin els pressuposts per al 2020.

Defensem davant el Govern balear les inversions en l’àmbit de l’educació a Ciutadella