Seguim fent créixer en inversió social l’Ajuntament de Ciutadella, que torna a assolir l’excel·lència

L’Ajuntament de Ciutadella, amb l’equip de Govern encapçalat per PSM-Més per Menorca, ha demostrat un any més el seu compromís amb la inversió social, ja que té com a centre de les seves actuacions a les persones i el seu benestar.

Si l’any 2017 ocupava el lloc 16è en el rànquing d’inversió social de les ciutats espanyoles de més de 20.000 habitants, durant el 2018 ha escalat fins al lloc 12, amb una inversió mitjana de 143,13 euros per habitant davant els 136,32 euros per habitant de l’any anterior. Ciutadella i Maó són els únics ajuntaments de les Illes Balears que figuren en aquesta llista que inclou només els 28 consistoris de municipis espanyols de més de 20.000 habitants (el 7% del total) que compleixen els criteris d’excel·lència pel que fa a inversió social.

Aquesta llista ha estat elaborada per l’Associació de Directores i Gerents de Serveis Socials a partir de dades del Ministeri d’Hisenda corresponents a 2018. Les dades que se n’extreuen, força positives, animen el PSM-Més per Menorca a seguir treballant en aquesta línia, a apostar pel benestar de les persones i no només a no defallir, sinó a fer encara més gran el nostre compromís d’inversió en aquest àmbit.

Seguim fent créixer en inversió social l’Ajuntament de Ciutadella, que torna a assolir l’excel·lència