Compromesos amb la defensa dels Drets dels Infants

Des del PSM-Més per Menorca volem expressar la nostra satisfacció pel compromís que, des de l’Ajuntament de Ciutadella, hem impulsat envers els Drets dels Infants.

Aquest compromís va molt més enllà d’allò que es veu als actes institucionals, sinó que es manifesta en la defensa real dels drets dels infants i adolescents. Així ho va manifestar l’alcaldessa Joana Gomila durant la presentació dels actes que ha organitzat l’Ajuntament amb motiu del Dia Internacional dels Drets dels Infants, i que volen ser una mirada a la inclusió, a l’empatia, al respecte, a la solidaritat i a la justícia com a base fonamental de la responsabilitat que la societat té envers els nostres infants.

En aquest sentit, cal destacar que tots els grups municipals han signat una declaració institucional amb un contingut queexpressa un seguit de reconeixements que Ciutadella vol fer seus, i segons els quals es compromet a garantir que tots els infants i joves gaudeixin del seu ple potencial per mitjà del compliment, en condicions d’equitat, dels seus drets dins de les seves ciutats i comunitats.

Sabem que queda molt camí per endavant, però dels del PSM-Més per Menorca reiterem el nostre compromís i la nostra responsabilitat per fer una defensa efectiva d’aquests drets, una defensa que començarà el dia 30 a les 11 del matí a la plaça de la Catedral, quan l’alcaldessa Joana Gomila llegirà un manifest en representació de Ciutadella com a Ciutat Educadora.

Compromesos amb la defensa dels Drets dels Infants
Compromesos amb la defensa dels Drets dels Infants