Demanarem, a través del diputat de “Compromís”, Joan Baldoví, que els PGE incloguin una partida per al Museu de Menorca

Una vegada més, es demostra que els menorquins, els que més impostos pagam, som oblidats per Madrid a l’hora d’invertir en la nostra illa

Arran de la notícia apareguda avui que el Govern Central no invertirà en la climatització del Museu de Menorca, “per falta de pressupost”, quan té 13M€ per invertir en el museu de València, des del PSM Més per Menorca demanarem, a través del diputat de “Compromís”, Joan Baldoví, que els PGE incloguin una partida destinada a solucionar les mancances que pateix, des de fa anys, el museu de referència de l’illa.

No podem acceptar, de cap manera, que els menorquins, dels que més impostos pagam a Madrid, tornem a ser oblidats a l’hora de fer inversions en la nostra illa. Es tracta d’un greuge comparatiu que cap dels dos partits majoritaris ha sabut esmenar, amb discursos contradictoris segons si es fan a les Illes o a la capital de l’Estat.

Resulta lamentable, a més, veure la nul•la capacitat del diputat i la senadora del PP a l’hora de reivindicar inversions necessàries per a la nostra illa, així com el poc pes que demostra tenir el Consell Insular de Menorca, amb el president Tadeo al capdavant, dins el seu propi partit.

Com és possible que, en rebre la competència de la gestió el Consell Insular es perdessin els 4,5M€ que hi havia pressupostats? Què ha fet la consellera Baíllo? Quines han estat les seves gestions?

Esperam que hi hagi una ràpida rectificació perquè, de no ser així, tota la campanya “Menorca Talaiòtica” quedaria seriosament afectada en perdre la seva credibilitat. Aquest és el valor que el PP dóna a la nostra cultura? Aquest és el lideratge del Consell Insular de Menorca?