El dèficit en el transport aeri sanitari

El PSM Més per Menorca lamenta la insensibilitat del govern Bauzá respecte d’un dèficit sanitari, el servei de l’ambulància aèria, que posa en perill la salut i la vida dels pacients menorquins

Maite Salord, consellera al Consell de Menorca, i Nel Martí, diputat al Parlament de les Illes, reclamen tant de Bauzá com de Tadeo una rectificació. Els menorquinistes recorden que ja fa un any van proposar que el servei de transport aeri sanitari a Menorca, amb una avioneta ambulància a l’aeroport de l’illa, estés actiu les 24 hores del dia i no 12 com ara. Aleshores, la majoria del PP al Consell i al Parlament van fer que la proposta fos rebutjada.

avio

Salord és clara amb la valoració: “Qui calla atorga. I Tadeo calla, açò és evident”. Afegeix: “Ens agradaria conèixer quina valoració fa el president de Menorca de la discriminació que pateixen els menorquins. Deu ser que no ho considera una discriminació? Ha fet res per canviar-ho? Fia fer res?”.

Nel Martí per la seva banda diu que “Menorca no pot seguir sent esclava de les polítiques subsidiàries del PP de Palma o de Madrid, ni de polítics submissos que callen davant les injustícies de Menorca”.