Sobre la privatització d’AENA

El nou Govern de canvi treballarà perquè les Illes Balears participin en la gestió pública dels aeroports

El PSM Més per Menorca dóna suport a les mobilitzacions de demà a Menorca i dilluns a Son Sant Joan contra la privatització d’AENA, convocades per CCOO

El PSM Més per Menorca dóna suport a les mobilitzacions convocades pel sindicat CCOO contra la privatització d’AENA. Demà divendres hi haurà una concentració a Menorca, i el proper dilluns a les 10.00 hores una altra, a l’aeroport de Son Sant Joan, a Mallorca.

NO a la privatització d'AENA

El diputat del menorquinista del PSM Més per Menorca Nel Martí afirma: “Compartim la reivindicació d’una gestió pública dels nostres aeroports. La privatització d’AENA perjudica greument els interessos de les Illes Balears”. Martí recorda: “Des del PSM Més per Menorca defensam una participació directa de les institucions públiques de les nostres illes en la gestió dels nostres aeroports, és a dir, un model de cogestió aeroportuària”, i alerta que la privatització d’AENA acaba amb la possibilitat de descentralitzar la gestió pública del sistema aeroportuari.

Des del PSM Més per Menorca recorden que la participació de les institucions d’autogovern en la gestió aeroportuària és fonamental per poder afavorir estratègies que beneficiïn el model turístic de les Illes Balears. “Si les decisions sobre la gestió dels nostres aeroports es deixen en grans grups privats i es prenen a Madrid, no hi ha cap garantia que es defensi un model beneficiós per als interessos socials i econòmics de les Illes Balears”, explica Nel Martí.

Martí avança: “El nou Govern de canvi revertirà la privatització d’AENA i treballarà perquè les institucions de les Illes Balears participin directament en la gestió dels aeroports d’aquest país”.