El PP vol polititzar la tasca del CEP

“Camps i el PP polititzen l’educació”

PSM Més per Menorca es tem que el Govern del PP, com ja ha fet en altres places funcionarials, designi al nou CEP amb criteris més partidistes que professionals

Ho va fer per a ocupar una assessoria -nova- a la delegada territorial d’Educació, i ara, els menorquinistes, es temen que Joana Mari Camps faci el mateix amb el CEP de Menorca. Així s’expressen la consellera i el diputat del PSM Més per Menorca, Maite Salord i Nel Martí, arran de la informació publicada avui en la qual es dóna compte de la substitucio total i completa de l’equip del CEP- Menorca.

cep

En un comunicat de fa una setmana, el PSM Més per Menorca ja expressava la seva preocupació per la “estranya” i “equivocada” decisió de prescindir de cop de tot l’equip del CEP. En aquest sentit ja van anunciar que reclarien una explicació a Camps a través del control parlamentari.

Ara veurem qui és l’equip, però per les informacions que tenen els menorquinistes la reestructuració del CEP es farà a favor de col·locar algun càrrec del PP. En aquest sentit, els menorquinistes ja han expressat que ocupar llocs de treball de funcionaris, tècnics, d’assessorament, amb criteris de partit suposa un abús de les institucions, i les utiliza al seu propi interès partidista.

Nel Martí: “El PP vol funcionaritzar la política, i ocupa llocs tècnics amb persones de la seva confiança política.”

Maite Salord: “El PP polititza l’educació, i ho ha amb xuleria i prepotència.”

Per al PSM Més per Menorca, aquest és l’estil autoritari i destructiu de la consellera Camps, que davant el desacord general dels docents amb la seva política opta per ocupar les tasques d’Educació a gent del partit, obviant criteris tècnics i professionals.