El PSM Més per Menorca a favor de la nova Llei Menorca Reserva de Biosfera

El PSM Més per Menorca a favor de la nova Llei Menorca Reserva de Biosfera

El PSM – Més per Menorca i l’agrupació del PSM Ciutadella mostra públicament el seu suport a la norma.

La regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament de Ciutadella, Maria Jesús Bagur del PSM – Més per Menorca, afirma que “des del PSM – Més per Menorca consideram molt positiva la Llei Reserva de Biosfera per fer valer la condició de Menorca com a reserva i poder remarcar aquest fet diferencial davant la resta d’Illes Balears”.

La regidora afegeix que “és necessari disposar d’un instrument normatiu que treballi pels nous reptes socials, ambientals i econòmics i avançar cap a l’Agenda 2030”.

A més, Bagur destaca que “aquesta llei incorpora mesures tan necessàries com garantir la dotació econòmica per tirar endavant amb les actuacions previstes, això ens ha de permetre gestionar els recursos de Menorca des de Menorca i poder donar suport a sectors econòmics clau per aquesta Reserva de Biosfera”.

El PSM – Més per Menorca i l’agrupació del PSM Ciutadella mostra públicament la seva satisfacció per la presentació i posterior votació de la mateixa que tindrà lloc al ple de dilluns 11 de maig del Consell Insular, i la seva posterior presentació al parlament Balear, esperant sigui aprovada.