Els deliris d’Antoni Camps Casasnovas

Després de llegir la delirant carta al director, signada pel diputat del PP Antoni Camps Casasnovas, atacant la feina d’oposició rigorosa i constant dels nostres representants al Consell de Menorca i al Parlament de les Illes Balears, Maite Salord i Manel Martí, des del Secretariat Polític del PSM més per Menorca ens sentim amb l’obligació de fer-li una reflexió serena sobre les seves manifestacions.

En primer lloc, és molt preocupant que un càrrec públic es permeti, en un sistema democràtic, atacar l’oposició per fer, justament, la seva feina d’oposició. Entenem que, a vostè i al PP, els agradaria més una oposició absent, de vacances, que la que fa el PSM més Menorca. Però el nostre compromís va ser, des del primer dia, actuar amb responsabilitat, rigor i contundència davant l’acció de govern del PP i això passa per estar atent a les seves actuacions i destapar tot allò que considerem oportú. Els famosos 100 dies de gràcia, senyor Camps, no són 100 dies d’impunitat per al PP.

La seva reacció desaforada només la podem entendre perquè, en el cas dels ajuts PROAGRO, no es tracta d’un posicionament ideològic de dos partits que representen postures diametralment oposades, sinó que és oposició feta directament sobre la seva gestió, amb arguments que no poden rebatre perquè surten publicats al BOIB, i que, a més, ataquen directament la seva línia de flotació. Només cal recordar aquelles  “tractorades” del seu conseller exigint el que ara no saben o no volen aclarir.
Finalment, ha de saber que la feina d’oposició que, durant els pròxims quatre anys,  farem des del PSM més Menorca a Consell i Parlament seguirà la línia que hem marcat en aquestes primeres setmanes de mandat.  Cal que es comenci a mentalitzar d’aquest fet, no fos cas que la seva salut se’n ressentís. Quatre anys poden ser molts llargs i les nerviades, ens pot ben creure, acaben passant factura.

Secretariat Polític del PSM més per Menorca