“ESPAI de CIUTADANIA”

Proper “ESPAI DE CIUTADANIA” que organitza l’Ajuntament de Ciutadella, de la mà de la nostra regidora de Participació Ciutadana, Laura Anglada, i el regidor d’Hisenda, José López, també del grup municipal del PSM – Més per Menorca, en el que ens explicaran els pressupostos del 2017.

La trobada és una oportunitat per conèixer com funciona l’Ajuntament per dins, i per obrir un diàleg directe entre l’administració i la ciutadania, els membres de l’equip de govern en faran la presentació.

“ESPAI de CIUTADANIA”

L’Ajuntament ha organitzat per a dijous, 9 de febrer, a les 19.30 hores, un nou ESPAI DE CIUTADANIA a la Casa de Cultura. La trobada entre l’Ajuntament i els veïns i veïnes de Ciutadella servirà per explicar directament a la ciutadania del municipi com s’han fet els pressupostos municipals del 2017, quins projectes nous es faran durant aquest any, quins objectius té l’equip de govern i també per respondre els dubtes i les consultes que hi pugui haver sobre els pressupostos i la gestió municipal.

Els ESPAIS DE CIUTADANIA que impulsa l’equip de govern tenen com a objectiu posar a l’abast de tothom la informació necessària per conèixer la gestió pública, fomentar una major democràcia i transparència, i crear una ciutadania activa i implicada a millorar la nostra ciutat.

 

Adjuntam enllaç de la web de l’ajuntament, amb la convocatòria:

http://www.ajciutadella.org/Contingut.aspx?IdPub=17748

 

i també l’enllaç amb tota la informació relativa als pressupostos municipals:

http://www.ajciutadella.org/Contingut.aspx?IdPub=16128