Fem realitat la reforma de la Casa de Cultura de Ciutadella, una intervenció necessària per pal·liar massa anys de deixadesa

La reforma de la Casa de Cultura de Ciutadella ja és una realitat gràcies a l’actuació de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament, encapçalada pel company Andreu Cardona, del PSM-Més per Menorca.

L’actuació, que ha estat cofinançada pel Consell Insular a través del Pla Territorial d’Instal·lacions i Equipaments Culturals (PTIEC), era una necessitat degut a l’estat de deteriorament en què es trobava l’edifici després d’anys de deixadesa en què no s’havien atès les tasques de manteniment des que l’any 1989 es va rehabilitar l’antic hospital de Santa Magdalena per convertir-lo en la Casa de Cultura.

És per això que, des de la Regidoria de Cultura, es va impulsar una reforma de l’edifici que va començar fa poc més d’un any amb la rehabilitació de les dependències de la planta baixa i que ara ha culminat amb la reparació, restauració i substitució de la fusteria exterior, unes tasques que ja s’estan ultimant.

Amb aquesta intervenció, des del PSM-Més per Menorca refermem el nostre compromís amb la cultura i amb un equipament emblemàtic de la ciutat.

Fem realitat la reforma de la Casa de Cultura de Ciutadella, una intervenció necessària per pal·liar massa anys de deixadesa