Instal·lada una barana de seguretat a la zona verda del canal Salat

L’Ajuntament de Ciutadella ha instal·lat durant els darrers dies una barana de seguretat a la zona verda del canal Salat.

Es tracta, concretament, de 90 metres de tanca de plàstic reciclat que reforçarà la seguretat en el tram del carrer de Sant Antoni Maria Claret comprès entre el pont del Centre de Salut Canal Salat i la Sala Multifuncional, que presenta un desnivell important entre la vorera i la zona verda del canal Salat i que fins ara es trobava sense cap tipus de barana ni protecció. Aquest fet suposava un perill per als vianants, que en diferents ocasions havien demanat a l’Ajuntament que executés l’obra que ara s’ha duit a terme.

En aquest tram en concret s’ha optat per un tipus de barana més lleugera, ja que la vorera i la infraestructura mateixa del vial desaconsellaven instal·lar la barana de pedra i formigó, predominant a la resta del passeig del canal Salat, pel pes i la pressió que podria exercir damunt el talús de terra actualment existent.

Aquesta actuació complementa, a més, l’ampliació de la vorera en uns 40 centímetres, una obra que es va fer ara fa dos d’anys.

L’adquisició de la tanca ha suposat una inversió de 9.490,03 € per part de l’Ajuntament, i la instal·lació s’ha duit a terme amb personal propi.

 

Instal·lada una barana de seguretat a la zona verda del canal Salat