Instam al Govern a “reprendre el camí del diàleg” per solucionar el conflicte educatiu

Maite Salord considera que el Govern del PP , encapçalat pel president Bauzà, s’han de replantejar la seva política educativa després de la sentència del TSJIB que anul·la el decret del TIL i el clam d’una part de la comunitat educativa. La sentència és “una segona oportunitat per rectificar” les polítiques que han provocat el conflicte i és hora de començar a negociar un vertader pacte educatiu.

La coordinadora del PSM Més per Menorca, Maite Salord, considera

imatge Mes - copia
que la sentència del TSJIB que anul·la el decret del TIL i la instrucció que el desenvolupava representa “una nova oportunitat per rectificar”, i ha instat el Govern del PP a “reprendre el camí del diàleg i del consens”, que “no s’hauria d’haver abandonat mai”. Salord valora que es tracta d’una “sentència molt greu”, ja que “és la segona vegada que els tribunals diuen al Govern que no ho està fent bé”.

Maite Salord afirma que “les polítiques equivocades del Govern estan provocant el caos a les escoles. El Govern demostra la seva ineficàcia i la seva mala gestió de les polítiques educatives”.

Arran de la sentència, la coordinadora del PSM Mes per Menorca recorda que “En un país democràtic normal la Consellera dimitiria avui mateix. Però ben segur que aquí i amb aquets PP no passarà açò , ni molt menys, sinó que ben segur que recorreran o cercaran la manera de com esquivar aquesta sentència un altre cop. Es per açò que recorda que “el responsable últim” de la política educativa del Govern i del conflicte amb la comunitat educativa és el president Bauzá.
Finalment, Salord també ha donat l’enhorabona als sindicats que han guanyat aquesta sentència, STEI, CCOO i UGT, i ha manifestat “agraïment a tota la comunitat educativa per treballar cada dia per millorar l’educació dels nostres infants”.