L’amnèsia segueix a cal PP o les disculpes no eren tals disculpes?

Diuen que sense memòria no hi ha futur. Han perdut la memòria, o no volen recordar? No ens repetirem en les explicacions en allò que tothom ja sap sobre el Teatre des Born, Can Saura, Jutjats, Estació d’autobusos o les Coves de Cala Blanca. Però, dir que el Pla de Sanejament es degut als 2 anys de govern, sobrevingut, del PSM i PSOE ( 2009-2011), quan alguns ex alcaldes del PP, van demanar perdó a la ciutadania, “recorden?”, ho repetim, van demanar perdó a Ciutadella, per l’estafa, el desastre econòmic i la hipoteca que va deixar l’eclosió del PP de Brondo i els vuit dissidents, CITUR, NERER, permutes, etc… Fins hi tot, han reconegut, en declaracions públiques, la feina que vam fer aquell dos anys per reconduir la hipoteca que van deixar, ja és el colmo!, com deia aquell.

Perquè, per si no ho recorden o han entrat en un període d’amnèsia, dels darrers 13 anys de govern a l’Ajuntament de Ciutadella- incloent aquest primer any de nova legislatura -, 10 han estat governats pel PP i 3 hi hem participat el PSM Més per Menorca. I Dels 8 anys abans del Pla de Sanejament, durant 6 va governar el seu partit, el PP, i 2 els altres. Dos anys en què, com ara, i com en la passada legislatura del Pla, es va haver de reconduir la nefasta gestió del PP en els recursos públics (2003-2009): pagament terrenys de Santa Rita (2.960.000€), S’hort d’en Llinyà (5.737.000€), Piscina descoberta de la Platja Gran (més d’1.000.000€), Can Saura Morell (va pagar més d’1.000.000€ de més quan li havien ofert a preu més baix), modificació del projecte de la Prefectura de Policia (450.000€), augment de l’IBI un 40% en èpoques que l’ajuntament va ingressar més de 2.000.000€ en ingressos extraordinaris per fer inversions que no van fer. Una gestió econòmica basada en la no amortització de cap préstec, donant anys de carència i que ara, encara, estam pagant.

Repetim, alguns ex alcaldes del PP van reconèixer llavors el desastre que va deixar l’eclosió del PP de Brondo i els vuit dissidents, es veu emperò que no els van escoltar. I si ens volen fer veure el deute heretat ve dels dos anys en què el PSM va prendre part del Govern. Cap problema. Endavant.

Grup municipal PSM – Més per Menorca a l’ajuntament de Ciutadella