La compensació per insularitat dels comerciants

PSM Més per Menorca considera un abús del Govern eliminar la compensació per insularitat als comerciants menorquins per participar en la Comissió Assessora de Comerç

“Un abús i una discriminació que no es pot acceptar. El Govern viu tacat als despatxos de Palma, i encara no ha entès que perquè els menorquins, eivissencs i formenterers participin -en la Comissió Assessora de Comerç o en un altre organisme- en igualtat de condicions que la resta de balears, el Govern ha de compensar i eliminar la barrera del cost econòmic de desplaçar-se a Palma”, diu Maite Salord, consellera i coordinadora del PSM Més per Menorca.

ses voltes
Salord afirma també que espera que Tadeo no quedi expectant a tal iniciativa del Govern, i que actuï defensant de veritat els interessos dels comerciants menorquins.

Per la seva banda, Nel Martí, diputat del PSM Més per Menorca, ha anunciat que presentarà esmenes al text quan sigui projecte de llei, per recuperar la compensació per desplaçament als comerciants que participin en la Comissió Assessora o en altres organismes de participació i/o gestió del Govern.

Martí també considera que per no perjudicar als comerciants s’hauria de mantenir el pagament o posar un sistema de videoconferència per tal de poder assistir a la Comissió Assessora del Comerç sense la necessitat de desplaçar-se. Les videoconferències són una opció que també permetria als comerciants guanyar temps evitant desplaçaments a Palma.