“La llei mordassa és un nou atemptat contra les llibertats civils”

El PSM Més per Menorca lamenta que el Congrés dels Diputats donàs el vistiplau a la norma que deixa en paper mullat el dret fonamental a la llibertat d’expressió

El PSM Més per Menorca lamenta que el Congrés dels Diputats hagi donat el vistiplau a la llei mordassa, un nou atemptat contra les llibertats civils que deixa en paper mullat el dret fonamental a la llibertat d’expressió.

mordassa-845c6

Nel Martí afirma: “Rebutjam aquesta llei perquè és una norma repressiva que tan sols té com a objectiu posar límits a un dret fonamental com és el de la llibertat d’expressió de la ciutadania. És una norma pròpia de règims autoritaris, que pretén instaurar un clima de por perquè la ciutadania no s’atreveixi a protestar contra les agressives polítiques econòmiques i socials dels governs del PP”.

El diputat menorquinista explica que la llei va en contra dels drets i les llibertats públiques de la ciutadania: dret de reunió i manifestació i la llibertat d’expressió. “Criminalitza gairebé totes les formes de protesta ciutadana”, afegeix Martí.

El PSM Més per Menorca considera que no existeix cap demanda d’augment de la seguretat ciutadana i per tant l’única motivació per aprovar aquesta llei és ideològica conservadora del Partit Popular.