Lamentem que no s’hagi arribar a un acord entre les forces progressistes per governar Ciutadella

#Ambtu Avançam per Ciutadella

Lamentem que no s’hagi arribar a un acord entre les forces progressistes per governar Ciutadella

Després de llargues i intenses negociacions, el PSM-Més per Menorca expressa la seva profunda decepció per la ruptura de les negociacions per a la formació d'un govern progressista a Ciutadella. Les negociacions, que van durar fins a altes hores de la matinada, han fracassat a causa de les condicions imposades pel PSOE en l'últim moment, una vegada ja s'havia tancat un acord de govern.

El PSM-Més per Menorca ha treballat de manera incansable per obtenir un acord entre les forces progressistes amb l'objectiu de governar Ciutadella amb estabilitat i millorar la vida de la seva gent. No obstant això, lamentem que el PSOE hagi afegit exigències significatives com la creació d'un nou càrrec de confiança i l'augment de les retribucions dels tinents de batlle, que no eren part de l'acord previ.

A més, cal destacar que Ciutadella Endavant no tenia inicialment la intenció de formar part de l'equip de govern, la qual cosa dificultava garantir un govern estable i coherent.

És profundament lamentable que l'esquerra a Ciutadella no hagi pogut unir-se per aconseguir una governança progressista en benefici dels ciutadellencs i ciutadellenques. El PSM-Més per Menorca ha prioritzat sempre l'interès col·lectiu per damunt de qualsevol altra consideració, a diferència d'altres forces polítiques que han buscat principalment la col·locació de persones afins.

Malgrat aquesta situació, el PSM-Més per Menorca reafirma el seu compromís amb Ciutadella i la seva gent. Continuarem treballant amb ferma convicció des de l'oposició per aportar una veu clara, constructiva i de fiscalització en la presa de decisions municipals. La nostra tasca serà garantir que les accions de l'equip de govern siguin coherents amb l'interès general i que s'avanci en la millora de la qualitat de vida dels ciutadellencs i ciutadellenques.

Convidem la ciutadania a confiar en el nostre compromís amb Ciutadella i el seu futur. La nostra prioritat continuarà sent treballar per un municipi millor per a tots, des de l'oposició ferma i constructiva.